Santiago-Renate.reismee.nl

Dag 3

Wat een leuke herberg was dit, gezellig met zijn allen de kou verdrijven bij de open haard,  gezellig met mensen uit Duitsland, verenigde Staten, ierland en hongarije. Daarna met zijn allen gegeten, voor 9 euro een keuzemenu. En ook nog lekker geslapen. Ontbijt om 8.00 uur. En dan om 9.00 uur weer aan de wandel, kijken wie we vandaag tegen gaan komen. Gisteren een oude vrouw uit Canada van 83 jaar die ieder jaar de Camino loopt. Wat een rotweer vandaag! Heel de dag regen. Wel bijna 20 km gelopen! Enorm klimmen en dalen. Weer verder dan we vooruit gepland hadden. Inmiddels klopt de kaart die ik gemaakt had niet meer want de gehuchten waar we nu steeds eindigen kent de kaart niet. Het plaatsje waar we nu zitten heet Ventas De Naron. We hebben een herberg gevonden, we liggen op een slaapzaal met 6 stapelbedden.  Bon Camino! Renate

Nancy

Hoi Renate, gelukkig van El het linkje gekregen zodat ik je toch nog kan volgen ;-)
Het ziet er schitterend uit zo te zien en die regen neem je maar voor lief. Je weet waar je het voor doet, dus zet hem op!
Succes verder,zowel met lopen als het niet roken, en ik volg je....

Groetjes, Nancy

Heleen

Hey Renate, goed van je! Veel wandelplezier, mooie ontmoetingen en een fijne tijd gewenst. Succes en groetjes, heleen

Max

Ben blij dat je lekker geslapen hebt. Wel vervelend van de regen maar je zal vast wel een leuke dag hebben gehad. Ik hou van jou heel heel veel xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx max

je moeder

Weer van die mooie foto,s wat is het daar mooi om te lopen en nog .wel 20 km. Hoe is het met de peuken? Volhouden hoor!!! Je bent een kanjer! Grietjes Ma.

Rox

He Ranaat!!

Ben heel blij dat het goed gaat! Hoop dat het weer snel beter word! Succes :)

X Rox

Gina

Hey Renate

Fijn dat het lopen zo goed gaat, dat je dagelijks toch meer km maakt super.
Straks zal het misschien zwaarder worden en dan heb je dit alvast gelopen.
Schrale troost het is hier ook somber weer.
Je bent gestopt met roken, maar met je eet lust zit het wel goed zo te zien hahaha
Geniet ervan en wat een mooie foto's zet je op je weblog
Ik volg je op de voet hoor!
Succes
Gina

Diny

Hoi Renate, Klinkt en ziet er allemaal leuk uit. De regen moet je maar vor lief nemen, want met zulk weer loop je veel prettiger,dan wanneer het zo warm hebt. Eeeeeen na regen komt zonneschijn. Geniet ook morgen weer.
Groetjes Diny

Lizzzz

Gezellig met Duitsers? Dat kan toch niet, hahahaha....geintje
Ik vind je verhalen prachtig en niet te fanatiek met lopen he? Je hebt tijd zat, vergeet niet te genieten van je omgeving en de mensen om je heen.....

diny

Hoi Renate,
Gefeliciteerd! Geniet van deze dag rust. Weer mooie foto's. Laat je zegenen en het laatste stuk zal ook goed gaan.