Santiago-Renate.reismee.nl

voorbereiding reis

Het gaat nu echt opschieten, nog 12 dagen en dan vertrekken naar Spanje!

Dat hopen we althans, de vliegmaatschappij waarmee wij vliegen, Iberia, staakt precies op de dag dat wij moeten vertrekken, we moeten dus nog kijken of we uit moeten wijken naar een andere vliegmaatschappij. Afwachten maar, maakt het nog spannender.

We vliegen 30 april om 12.15 uur naar Madrid vanaf Schiphol, in Madrid stappen we over op een vlucht naar Santiago die om 15.45 uur zal vertrekken. Ca 17.00 uur arriveren we in Santiago.

Met de taxi vetrekken we naar Sarria, ons vertrekpunt voor de eerste wandeltocht.

Hier overnachten we in een hotel, ja van te voren geboekt. Daarna wordt het echt pelgrimeren en zien waar we uit komen.

Heel spannend!

Heb me voorgenomen om echt mijn eigen route te lopen, alleen, met de groep of met anderen, het zal waarschijnlijk van alles wat zijn. Het doel is ONTmoeten voor mij en kijken of mijn rugzak wat leeg te maken is en ik als herboren terugkan komen.

Ik ga jullie via dit blog op de hoogte houden (als de techniek het toe laat tenminste), geen idee hoe het bereik is van mijn mobiel. We gaan het ervaren!

groetjes

Renate

Tom

Schitterend dat je dit doet, ik hoop dan ook oprecht dat het je brengt wat je hoopt.
en ben natuurlijk reuze benieuwd wat je ons allemaal tussendoor te melden hebt.

Ik kijk er met belangstelling naar uit.

Geniet in ieder geval van ieder moment.

Tom,
xxx